In het hart van de Zone Oranje bevind zich de cocoon van geluk, het heiligdom van vrede, het koninkrijk van stilte, het paleis van welzijn … KORT , een plaats waar ontspanning, plezier en ontspanning heerst. Een plek waar je allemaal van droomde voor je vakantie, een ruimte die volledig is toegewijd aan lichaamsschoonheid en welzijn!

Mensgevoelig zal ons team luisteren en advies geven, een voorbeeldige kwaliteit van ontvangst  en vriendelijkheid. Er wordt aan alles gedacht om uw vakantie aangenamer te maken.

Geniet van de voordelen van de spa om de stress van de winter los te weken en de flexibiliteit van uw lichaam te herstellen. Hamam, jacuzzi’s, zonsondergangen, privéstrand … Ontdek een plek 100% Zen en 100% bedacht voor volwassenen.

Ontdek ook het schoonheidsinstituut voor een onvergetelijk verblijf! Massages, behandelingen, scrubs … We houden ervan om u te verwennen op Domaine La Yole!

Ontdek de kaart van onze behandelingen

 

De Spa

Ben je een fan van massages, hydrotherapiebehandelingen? Verlies deze gewoonte niet tijdens je vakantie!

Opdat uw verblijf echt synoniem zou zijn aan ontspanning, stelt de camping La Yole een ruimte voor die volledig is gewijd aan de schoonheid van het lichaam en het welzijn: de Spa!

Voor 2019 kunt u, naast de gebruikelijke services, genieten van meerdere jacuzzi’s en een stoomcabine! U droomde ervan ? , wel U heeft  nu de mogelijkheid om te ontspannen met hydrotherapie op de camping!

 

Dampen !

Het lijkt erop dat de Egyptenaren het al gebruikten in 2000 jaar voor Jezus Christus en voor goede reden! De spa staat bekend om het stimuleren van de bloedcirculatie, het verlichten van spanning en het reinigen van de huid. Het is ook gunstig om de spijsvertering te vergemakkelijken en toxines te elimineren.

Als u spierpijn of gewrichtspijn heeft, zal een spa-sessie u enkele dagen verlossen om volledig van uw vakantie te genieten!

 

Hammam, sauna: welke verschillen?

 

De sauna: een droog bad

De sauna is van Finse afkomst. De verlichting  is erg zwak, vulkanische stenen worden in een pan verwarmd en af en toe wordt water gegoten om de hitte te verhogen. De atmosfeer in de sauna is erg droog en zeer heet en bereikt bijna 90 ° C. Je lichaam zweet alsof je een intensieve inspanning hebt gedaan. De bloedvaten in je lichaam zetten uit, de bloedcirculatie intensiveert en draagt bij tot de goede werking van het cardiovasculaire systeem.

 

De hammam: een nat bad

De hamam is een oriëntaals schoonheidsritueel. Het is een stoombad dat zich stort in een dichte mist met een vochtigheid van 90% tot 100%. De hammam bevrijdt de sinussen en de neusholtes en vergemakkelijkt de ademhaling, het verzacht de spierpijn, elimineert de spanningen en zorgt voor een onmiddellijke ontspanning!

In beide gevallen gaan deze thermen gepaard met koude douches om de bloedsomloop te activeren en voor echte ontspanning te zorgen

 

Wat de bubbels betreft :

Bubbelwijs staat er wat te gebeuren deze zomer !! bubbels hier, bubbels daar, groot, klein, medium, er zal voor elk wat wils zijn met de komst van onze 5 nieuwe Jacuzzis inclusief een XXL in zicht!

U zult het masserende en ontspannende effect van water onder druk op het hele lichaam waarderen! De jacuzzi is een zeer goede manier om spierspanning te elimineren!

Andere high-end services staan tot uw beschikking zoals het privéstrand! Stel je voor dat je op je zonnebed ligt, een  strohoed op het hoofd terwijl je leest of praat met je buurman of gewoon de warmte van de zon op je huid voelt … HET PARADIJS !

 

 

Spa tarieven

 

Afspraak +336  35 49 54 71

 

Laagseizoen (05/05 tot 06/07 – 31/08 tot 20/09)

Gesloten op zaterdag

Ochtend: 10:00 – 12:00 : 9€.

Namiddag: 15:00 – 18:00  uur: 15€

 

Hoogseizoen

Ochtend: 10.00 – 12:30 : 15€.

Namiddag: 14:30 – 19:00 : 25€

 

De voordelen van de spa op Camping La Yole

Je vindt in onze  Spa een afdeling  lichaamsverzorging en een afdeling haarverzorging, een echt heiligdom van schoonheid, zodat je je gebruinde huid kunt sublimeren en kunt pronken: deze zomer kan je zonder twijfel ontspannen van top tot teen dankzij onze schoonheidsspecialiste en onze haarkapper!

Zij zeggen

De sleeën van het waterpark Domaine La Yole
Activiteiten ter plaatse

1001 activiteiten

Ik geef toe, we hebben niet alle activiteiten werkelijk geteld, maar op Domaine La Yole Wine Resort, vindt u een ruime k...

1 Zoals 35 Reacties

Lees verder

Alle ervaringen