Camping dans le sud de la france 500 mètre de la mer

Een camping bij het strand

1
+

Data van uw verblijf

Type accommodatie

Alle accommodaties

Accommodaties

Kampeerplaatsen

Zoek criteria

Aantal personen

1
+

Geniet van het stand en de nautische activiteiten

Bent u op zoek naar een camping aan zee? Tussen honderd jaar oude pijnbomen en de zee Reserveer snel op Domaine La Yole, een 5-sterren camping op slechts 500 meter van de Middellandse Zee! Jong en oud zullen in alle veiligheid kunnen genieten van het zwemmen en luieren onder de zon van Valras-Plage!

Lees meer Zie minder

Water en zilte lucht: een echte bron van energie

Kiezen voor een camping aan zee in Zuid-Frankrijk betekent kiezen voor een frisse zeelucht die je hoofd rust geeft, zeezicht dat kalmeert en golven die je lichaam masseren… De zee als kuuroord. Om volop van te genieten.

Wat is er mooier dan op het warme zand te zitten en het blauw van de horizon te bewonderen dat in het blauw van de zee verdrinkt. En in 2020 gaan we in Valras-plage en Vendres -plage weer profiteren van het “blauwe vlag”-label, dat de stranden beloont voor de kwaliteit van hun water!
Of je nu actief bent of liever lekker rustig aan doet, de zeelucht zal je goed doen.
Voor de actievelingen gaat er niets boven een duik in de Middellandse Zee, gevolgd door strandvolleybal of een leuk buitenspel.
Tenzij je niet liever een kruiswoordpuzzel maakt of een goede romanschrijver bent… vergeet lekekr alles!

Camping à Valras Plage en bord de mer

Kinderen op het strand

In ieder geval zullen uw kinderen u dankbaar zijn, ongeacht hun leeftijd, het strand brengt hen een veelheid aan sensaties: beginnend met het eerste contact met het zand en het gevoel onder hun voeten, dan komt de tijd van de zandkastelen, een uniek moment waar ouders, grootouders en kinderen samen aan kunnen bouwen; gevolgd door ontmoetingen waar een spelletje badminton of rackets uit voort komen, en niet te vergeten alle opblaasbare items voor het grootste plezier.
Er is geen leeftijd om van het strand te houden.
Dus wacht niet langer, die mooie grote blauwe is van jou!
En vooral op het strand denken we aan het drinken en het beschermen van onszelf, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het niet het zout dat uitdroogt, maar de blootstelling aan de zon, vooral als we niet genoeg drinken

Camping 5 étoiles proche de la mer

Domaine La Yole een camping aan de Middellandse Zeekust

De Middellandse Zee, de oorsprong van de naam
Zij dankt haar naam aan het feit dat het letterlijk een “zee in het midden van het land” is, in het Latijn merrie medi terra
De Middellandse Zee is door de geschiedenis heen onder vele namen bekend geweest:
De “Great Green” werd door de oude Egyptenaren ook wel de Middellandse Zee genoemd; het werd in het Romeinse Rijk meestal Mare nostrum (“onze zee”) of af en toe Mare internum (“binnenzee”) genoemd; In het Oude Testament werd het aan de westkust van het “Heilige Land” de “Hinderzee” genoemd, soms vertaald als de “Westelijke Zee” of de “Zee van de Filistijnen”, omdat dit volk een groot deel van de kustlijn bij Palestina bezette.
(bron Wikipedia)

Domaine de La Yole, faq, questions, bateau

De voordelen van de Middellandse Zee

Volgens Dominique Hoareau, een arts die gespecialiseerd is in maritieme therapieën en stressmanagement, versterkt het geluidseffect van de golven de werking van het klimaat alleen maar. “De negatieve ionen die vrijkomen door de kracht van de golven vertragen het hart- en ademhalingsritme van de meeste mensen. Degenen die zich zenuwachtig en slaperig voelen, zullen zich na één tot drie dagen aanpassen. »
De Middellandse Zee: kalmerend middel. De zon verzacht in geval van overbelasting en bevordert de synthese van vitamine D, die nodig is voor de fixatie van calcium; een klimaat dat erg gunstig is in geval van gewrichts- en spierpijn. De zeebries zou de afscheiding van natuurlijke antibiotica mogelijk maken in geval van bronchopulmonale aandoeningen. Ideaal voor angstige en depressieve mensen, die blootstelling aan mistral en tramontane beter kunnen vermijden

Domaine de La Yole, région, sites touristiques,
?>