Domaine La Yole Wine Resort is een groots opgezet vakantiepark waar u vakantie kunt vieren, kunt ontspannen, waar u door het proeven van onze wijnen, uw wijnkennis kunt verbeteren, waar u van de Mediterrane keuken kunt genieten, waar u een kijkje kunt nemen bij de boerderijdieren, en waar u in een natuurlijke omgeving deel kunt nemen aan verschillende sportactiviteiten

Een ruime keuze aan comfortabele accommodaties in een schaduwrijke omgeving; in onze 5 sterren Camping Lodge vindt u al het comfort en alle voorzieningen dat u van een moderne onderneming mag verwachten: zwembad, winkels, bar, restaurant en animatie.

Door mee te doen aan onze “ontdekking voor fijnproevers”, brengt u een bezoek aan het wijndomein en maakt u kennis met de verschillende druivensoorten. Bij de wijnkelder doet u mee aan een wijnproeverij en ontdekt u zo hoe de verschillende wijnen aan hun verschillende smaken komen.

Op de rustgevende kinderboerderij, vindt u naast de dieren, ook onze zelf verbouwde groente en fruitproducten en onze eigen conservenlijn: kom proeven, doe je inkopen, vitaminen zijn gegarandeerd! Met de kinderen kunt u door de kinderboerderij wandelen en van dicht bij de dieren bekijken. Er is ook een restaurant waar de zelf verbouwde producten in heerlijke salades en andere smakelijke gerechten geserveerd worden.

Kom met familie of vrienden om in een rustige omgeving het avontuur te ontdekken.

Er is geen leeftijd gebonden om te dromen over avonturen en op Domaine La Yole, leeft het avontuur van boom tot boom.

Op enkele stappen van de Camping, zal een professioneel team u leiden door een origineel parcours in de bomen van het Avonturenpark.

Domaine La Yole Wine Resort, een oord van wijn, cultuur en Mediterrane tradities, is de plek voor een onvergetelijke vakantie!

Geschiedenis:

De geschiedenis van Domaine La Yole begon in 1771, toen de wijn van Domaine La Yole in de hele regio naamsbekendheid had.

In de jaren vijftig komt het domein in handen van Jean Gassier, landbouwkundige, en hij begint er met een fabuleuze transformatie.

Maar deze ingenieur was ook een pionier in de toeristische sector. In 1969 koos hij om een deel van de wijngaard in camping te transformeren.

Kijk hoe de zomer van 1970 leeft tijdens de opening van CAMPING LA YOLE, uitgestrekt op 5 hectare, bedoeld voor 2000 kampeerders en nu al geklasseerd is met  4 sterren, wat toen de hoogste rang was.

1975: Eerste uitbreiding van de sector Orange en Cassis.

1986: Eerste zwembad.

1997: Tweede uitbreiding tussen de dennenbomen: 1273 campingplaatsen.

Begin jaren 2000, Pierre Gassier, besluit om diversiteit aan de cultuur van het domein te geven door een natuurlijke draai eraan te geven. Vervolgd door het creëren van de kinderboerderij.

2007: Opening van het Avonturenpark en de kinderboerderij

2009: De Domaine La Yole, de naamgeving van de camping, het Avonturenpark en de boerderij worden samen « Domaine La Yole Wine Resort ».

September 2011: het ontvangen van de 5e ster.

Vervolgens zult u begrijpen, dat sinds een halve eeuw, het Domaine La Yole een geschiedenis is  van een familie die vol voldoening en verlangen naar de toekomst werkt.