Het informatie punt

Deze plek is van groot belang om uw vakantie goed te laten verlopen! Het heeft een team van receptionistes speciaal gericht op het infopunt.

Praktisch

Als u een klein technisch probleem heeft, of uw gasfles leeg is kunt u dit melden bij het informatie punt en vervolgens, enkele minuten later, komt er een technici naar uw plaats.

Als u de inventaris heeft gecheckt en hij is niet helemaal compleet, kunt u dit ook bij het informatie punt melden.

Ook kunt u hier terecht voor het maken van de afspraak voor de eindcontrole, een kleine tip, hoe vroeger u de afspraak maakt, des te meer wij aan uw wensen qua tijd kunnen voldoen.

beziers

Recreatief

Besluit u om met de familie de omgeving te verkennen? Loop binnen bij het informatie punt en vraag onze medewerkers om u raad te geven en u zult weer buiten lopen vol met ideeën en zelfs gratis brochures!

Zij kunnen zelfs plaatsen voor u reserveren, openingstijden opzoeken en u inschrijven voor de boottocht op de Canal du Midi maken of voor het arrangement “de ontdekking voor fijnproevers”.

Advies op maat.

Beter als een VVV-kantoor, want het team is ook bekend met alle animatieactiviteiten op de camping.

Dus, nu weet u dat u in het centrum van de camping, deze kleine sfeervolle plek kan vinden die u de mogelijkheid geeft om informatie te vinden voor uitstapjes of gewoon om een afspraak maken met onze technici voor een ontevredenheid!

Dus voor al uw vragen, staat het team van het informatie punt tot uw beschikking!

Openingsperiode: Juli en Augustus

Openingstijden: 08:15 – 19:45