Niet te missen tijdens uw vakantie! Download de app van La Yole, via Android of iTunes, het doel is om u te kunnen informeren.

Het animatie programma:

Dankzij de app, weet u altijd waar en wanneer er een activiteit is gepland. Dit geeft u de mogelijkheid om het animatieprogramma altijd te bekijken, waar u ook bent. Weg met dat papieren programma dat u telkens verliest, of niet bij u hebt!

De toeristische uitjes:

We twijfelen er niet over dat u uw verblijf goed heeft voorbereid, maar eenmaal aangekomen, kunt u de tijd nemen om activiteiten in te plannen in de omgeving van Camping La Yole.

Het weer:

Dankzij de app, kunt u de weersvoorspelling zien voor de aankomende dagen, zodat u goed uw uitstapjes kunt inplannen, afhankelijk van het weer.

Blijf in contact:

Ons personeel is op de camping aanwezig om met plezier op al uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk naar ons toekomen, maar als u eenmaal lekker op uw terras zit, kunt u ons direct vragen stellen via de app, wij antwoorden in ongeveer 55 minuten!

Dus download de app via de volgende stappen:

1: Download TIPIZ

2: Voer uw VOORNAAM in

3: Geef het wachtwoord: YOLE

Zij zeggen

Diensten

De receptie

De afgelopen tijd was het soms een beetje krap bij onze receptie, dus we hebben besloten om u een nieuwe receptie aan ...

0 Zoals 35 Reacties

Lees verder

Alle ervaringen