Reizen tijdens de maaltijd

 

Vakantie is om te reizen, nietwaar? En wanneer we het hebben over reizen is het bijna onmogelijk om niet aan culinaire tradities te denken!

De een is meer van de pizza, de andere meer van de taco’s, de kids meer van de hamburgers … het is moeilijk een keuze te maken als we ieders wensen willen vervullen … ONTSPAN! U zult deze zomer niet te maken krijgen met deze eindeloze discussies.

Het is niet nodig om er een heel gedoe van te maken, op Domaine La Yole maken we het verschil!

Om precies te zijn, is er keuze uit 5 culinaire specialiteiten die het hele gezin tevreden zullen stellen en die u laten reizen tijdens de maaltijd.

Op naar MEXICO lieve vakantiegangers, zet uw mooiste sombrero op, Bienvenido al Camping La Yole! Trakteer uzelf op onze uitstekende taco’s en zoals ze daar zeggen “¡buen provecho!”

Op naar de verenigde staten! haaaaa de beroemde hamburger … een broodje als geen ander! Een echt Amerikaans restaurant op elke straathoek in de Verenigde Staten. Geniet van uw maaltijd!

Op naar China! Noedels maken een groot deel uit van de Aziatische keuken en er is een grote variëteit van het ene land naar het andere! Wok gerechten met kip, Chinese kool, selderij, wortelen, groenten, gember en sojasaus, recepten in overvloed. 祝 好 胃口 .zhù hǎo wèi kǒu!

Op naar Spanje met de traditionele Paëlla! We vinden er onze beroemde gekookte « petit grain » die alle smaken en aroma’s van alle ingrediënten absorbeert. ¡que rico!

En wat als we eens een kleine omweg maken naar Italië? Het gerecht van de Italiaanse cultuur? De pizza natuurlijk… Una Pizza e buon appetito!

We houden u niet voor de gek, beloofd !

 

Het hele seizoen open van 20 april tot 21 september 2019.