MASSAGES

Om uw vakantie echt in het teken van ontspanning te zetten, opent Camping La Yole dit jaar een ruimte gewijd aan lichaamsverzorging!

U vindt in deze ruimte een deel lichaamsverzorging en een deel haarverzorging, alles in het teken van schoonheid, zodat u uw bruine kleur kunt verbeteren en ontwikkelen: deze zomer kunt u zonder twijfel van top tot teen ontspannen!

Het wellness-centrum

Om u het beste van dienst te kunnen zijn, is Camping La Yole een partnerschap aangegaan met een echte schoonheidssalon professional: Céline Panis.

Voor het nieuwe zomerseizoen, verheugt het team van Celine PANIS, St. Pierre Spa in Valras-Plage, zich erop om zich te vestigen op Camping La Yole, in een natuurlijke en unieke ruimte, gewijd aan het welzijn van allen.

Ons team van schoonheidsspecialistes is gevoelig voor de mens, ze zijn er om te luisteren, tips te geven en om u voorbeeldig te verwelkomen. Alles is bedacht om uw vakantie nog aangenamer te maken!

Geniet van de voordelen van een ontspannende massage om stress van de winter los te laten en de flexibiliteit van uw lichaam terug te vinden. Hebt u geen tijd gehad om uw huid voor te bereiden op de zon? Het team van het wellness-centrum zal de tijd nemen om u te behandelen voor een regeneratieve zorg.

Het hele team is blij om u van harte welkom te heten van maandag tot vrijdag 9:30-12:30 en 16:30-19:30. Zaterdag : 9:30-13:00

Boeking +33 641 152 386

Prijs Wellness