Domaine La Yole is zijn hoofddoel niet vergeten: er alles aan doen om iedereen altijd een goede tijd te bezorgen! Op camping La Yole is de camping sfeer overal te vinden: relaxen met een drankje of genieten van een heerlijk ijsje. Domaine La Yole probeert een soort van “carpe diem” atmosfeer te creëren en bent u van harte welkom om al deze Mediterrane sferen te proeven.

margaritas

De zwembad bar

Na een frisse duik, is het altijd fijn om te genieten van een verfrissend ijsje of drankje. Dit is in het water park geen probleem, u kunt rechtstreeks naar zwembad bar. Ontspan en geniet van de zon terwijl u wacht op onze barman die uw bestelling klaarmaakt (het terras bij de bar is gereserveerd voor de consument).

De bar

Er geen makkelijkere manier om een goede tijd te beleven op Camping La Yole. Het team van de bar en de ijs bar, staat elke dag, de hele dag, van ’s ochtends tot ’s avonds, klaar om u te verwelkomen. Het begint ’s ochtends al met een heerlijk ontbijtje voor een goed humeur, gedurende de dag drankjes om af te koelen en in de vroege avond is het tijd voor een “apéritif” om te genieten met vrienden..

Na een lekker lui dagje strand is er niets beter dan plaats te nemen op het terras van de bar en een vers fruit cocktail te drinken. Met een lach op uw gezicht kunt u genieten van uw kinderen die naar een professionele show kijken. Alle leuke herinneringen en gedachtes van de dag zorgen voor een goede nachtrust! Welterusten!

En als je volledig van sfeer wilt veranderen, kom dan naar O’Pub!

 

Thema-avonden van deze zomer:

19,07 : Schouffe Avond
25.07 : Aperol Avond
01,08 : Schouffe Avond
13,08 : Schouffe Avond
24,08 : Aperol Avond

 

Nieuwe cocktails voor het seizoen :

  • Cosmopolitan: wodka, likeur, cranberrysap et limoen
  • Gin Tonic Tanqueray: Gin Tanqueray, Tonic premium, schijfje citroen

 

Nieuwe speciale koffie :

  • Latte lavendel bio : gluten- en lactose-vrij : sojamelk, lavendel, decafeïne, ahornsiroop
  • Chaï Tea Latte: Chaï thee, melk, suiker, melk schuim