Domaine La Yole is zijn hoofddoel niet vergeten: er alles aan doen om iedereen altijd een goede tijd te bezorgen! Op camping La Yole is de camping sfeer overal te vinden: relaxen met een drankje of genieten van een heerlijk ijsje. Domaine La Yole probeert een soort van “carpe diem” atmosfeer te creëren en bent u van harte welkom om al deze Mediterrane sferen te proeven.

margaritas

De zwembad bar

Na een frisse duik, is het altijd fijn om te genieten van een verfrissend ijsje of drankje. Dit is in het water park geen probleem, u kunt rechtstreeks naar zwembad bar. Ontspan en geniet van de zon terwijl u wacht op onze barman die uw bestelling klaarmaakt (het terras bij de bar is gereserveerd voor de consument).

De centrale bar

Er geen makkelijkere manier om een goede tijd te beleven op Camping La Yole. Het team van de bar en de ijs bar, staat elke dag, de hele dag, van ’s ochtends tot ’s avonds, klaar om u te verwelkomen. Het begint ’s ochtends al met een heerlijk ontbijtje voor een goed humeur, gedurende de dag drankjes om af te koelen en in de vroege avond is het tijd voor een “apéritif” om te genieten met vrienden..

Na een lekker lui dagje strand is er niets beter dan plaats te nemen op het terras van de bar en een vers fruit cocktail te drinken. Met een lach op uw gezicht kunt u genieten van uw kinderen die naar een professionele show kijken. Alle leuke herinneringen en gedachtes van de dag zorgen voor een goede nachtrust! Welterusten!

De ijs bar

Gedurende de hele zomer, kunt u genieten van het smaakvolle ijs bij de ijs bar van de camping. Onze ijs bar neemt u mee naar een wereld vol met bevroren lekkernijen. Er is geen betere manier om af te koelen dan met een lekker ijsje, dus waar wacht u nog op. Met zijn ruime keus, zal moeilijkste deel het kiezen tussen een traditioneel ijsje, Italiaans ijs of sorbet ijs zijn… en dan hebben we nog niet eens al onze smaken opgenoemd! Wat is het toch zwaar om op vakantie te zijn, niet?