De bakkerijen en stokbroden, worden gezien als een symbool voor Frankrijk!

Op camping La Yole vindt u een bakker die u voorziet van twee dingen die belangrijk zijn voor een vakantie aan de zee: broodjes voor uw huisgemaakte sandwiches en de net uit de oven nog warme croissants voor een familie ontbijtje waar ieder zijn tijd kan nemen om de belevenissen van de vorige dag en de planning van de dag door te nemen.

Verse broodjes en gebakjes… er is geen betere manier om energiek aan de dag vol met campingactiviteiten te beginnen!

U zult een variatie aan graansoorten ontdekken, in een heel assortiment van verschillende broden die heerlijke smaken bieden en uiteraard ook goed zijn voor de gezondheid.

En kent u de Calina?

Dit is een originele brioche, gemaakt van het druiven gist van 6 verschillende druiven (Muscat van Alexandrië, Syrah, Carignan, Merlot, Mauzac, Muscat de l’Aude), allen geteeld in de streek van de Languedoc. Het is een echt typisch mediterrane smaak, die helemaal overeenkomt met La Yole Wine Resort’s spirit.

Wist u dat?

Brood is goed voor uw welzijn. Het bevat samengestelde koolhydraten die een bron van energie zijn voor de spieren, maar ook voor de hersenen. Het eten van brood zorgt voor betere concentratie en voor het bevorderen van het denkproces.

Bovendien is al het brood rijk aan oplosbare vezels, wat essentieel is voor de stimulatie van de darmen. Natuurlijk zijn brood en granen rijk aan vezels, maar ook aan vitaminen en mineralen…

Dus genieten maar!

Het hele seizoen geopend van 21 april tot 15 september 2018.

Laagseizoen: 6:30 – 12:30 en 16:00 – 19:30

Hoogseizoen: 6 – 13:30 en 15:30 – 20:30

Data en tijden onder voorbehoud.