Uw kinderen zijn niet langer kinderen, de pubertijd nadert… merkt steeds vaker dat er conflicten en discussies zijn en u vraagt zich af waar deze kleine lieve kindertjes gebleven zijn? Het is tijd voor een vakantie op Camping La Yole!

Uw kinderen zullen u dankbaar zijn. In hun ogen kunt u ze hier een deel van vrijheid geven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hun veiligheid. Ons animatieteam zal ze bezighouden terwijl onze beveiliging voor de veiligheid van ieders welzijn zorgt.

Uw kinderen krijgen de mogelijkheid om leeftijdsgenootjes te ontmoeten van dezelfde nationaliteit of andere nationaliteiten. Ze zullen, ook al is hun talen leraar niet de beste, een andere taal spreken wat heel behulpzaam is bij het communiceren met anderen. Dit is de ideale mogelijkheid om ze hun talen te verbeteren.

Uw kinderen zullen deze momenten met u willen delen tijdens de maaltijden wat er voor zorgt dat u weer meer betrokken word.

Zij zeggen

De jonge tieners

Fiets special

Fiets special De Tour de France 2016 Vanaf zaterdag 2 juli tot zondag 24 juli 2016, is het weer tijd voor de 103e Tour d...

0 Zoals 35 Reacties

Lees verder

Alle ervaringen