Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, maquillage

Pret in alle vrijheid

De Kinderen

14

Slideshow

1
+

Data van uw verblijf

Type accommodatie

Alle accommodaties

Accommodaties

Kampeerplaatsen

Zoek criteria

Aantal personen

1
+

Plezier op de Camping vanaf de jongste leeftijd

Om te zeggen dat Camping Yole Wine Resort & Spa een paradijs voor kinderen is, is bijna een pleonasme! Hier zullen uw kinderen niet weten waar eerst te kijken omdat ze zoveel pleziermogelijkheden kunnen vinden. Ontdekkingen zijn talrijk! Van de speeltuinen tot de mini-boerderij, het strand en de ritten, hun vakantie in Valras zal u onvergetelijke herinneringen bezorgen. Bovendien zijn de vergaderingen gegarandeerd met de miniclubs en is het een gelegenheid om nieuwe vrienden te maken.

DBovendien kunt u dankzij onze beveiligingsservice gerust zijn en uw peuters een schijn van vrijheid nalaten, want dat is het leven op de camping!

Lees meer Zie minder

Activiteiten voor alle leeftijden :

Baby’s

De kinderen van 5 tot 8 jaar

De kinderen van 9 tot 12 jaar

De tieners van 13 tot 17 jaar

Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, aire de jeux, toboggans, bateau
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, aire de jeux, balançoires
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, jeux d'eau, aqualudique
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, atelier peinture
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, aire
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, Kids Party
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, maquillage
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants,
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, mascotte
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, maquillage
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Activités et animations,
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Activités et animations,
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Activités et animations,
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Activités et animations,

Hier gaat u van houden!

De spelzone

Miniclubs

De kinderspeelplaats

Tiener QG

Perfecte vakantie met de baby op camping in de Hérault

Heb je een baby en weet je niet waar je op vakantie moet gaan? Neem dan richting Domaine La Yole Wine Resort & Spa! Bij Valras Plage kunnen u en uw baby ten volle genieten van uw verblijf om uit te rusten en samen plezier te hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken, we kunnen U babypakketten verhuren, deze omvatten een kinderbed, een bad en een kinderstoel. U kunt ook kiezen voor onze accommodatie Le P’tit bouchon, volledig uitgerust voor baby: wieg, commode, stoelverhoger, plastic bestek …

Dankzij de camping is het een verblijf onder het teken van ontdekking en verwondering dat wacht op Uw baby. Het waterpark, met zijn twee zwembaden voor de kleintjes, stelt u in staat om de geneugten van water te ontdekken anders dan het nemen van een bad! Het strand lijkt ondertussen op een gigantische zandbak in de ogen van baby … Uiteindelijk, met de boerderij, is het de ontdekking van de dierenwereld die je jongste opwacht!

Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, bébé, plage
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, atelier peinture
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Les enfants, Kids Party

Kinderclub en spelletjes in overvloed op de camping voor kinderen van 5 tot 8 jaar

Speel, ren, lach en maak nieuwe vrienden, dit is het kinderprogramma op onze camping. Dankzij de kinderclub van La Yole, kunnen 5 tot 8 jaar jong plezier hebben en deelnemen aan talloze activiteiten en spelen georganiseerd door ons team van animators: speurtochten, waterspelen, make-up, leuke en handmatige activiteiten, de voorbereiding op het mini-discofeest! Wat betreft de buitenspeelplaatsen op de camping, ze zijn er zodat de jongsten al hun energie kunnen besteden en hun overvolle fantasie de vrije loop kunnen laten! De grootste van hen heeft zelfs een piratenschip van 17 meter lang, schommels, veerschommelingen, een slinger, enz.

Een miniclub voor tieners van 9 tot 12 jaar oud

Groeien uw kinderen snel op? De camping Domaine La Yole vergeet het niet en opent in het hoogseizoen een tweede kinderclub. Gereserveerd voor 9 tot 12-jarigen, belooft deze de jonge vakantiegangers om talloze avonturen te beleven! Onze organisatoren organiseren ook vele activiteiten, zowel plezierig als sportief, en zelfs uitstapjes kunnen worden voorgesteld om plezier te hebben op het strand of elders in Valras! De kinderclub staat open voor alle nationaliteiten en biedt jongeren ook de mogelijkheid om tijdens de vakantie hun Engels te oefenen!

Niet gepubliceerd: The Enchanted Domain
Sinds dit jaar, 2019, worden de eerste vijftien dagen van juli omgevormd tot een themapark: vervormende spiegels, eendenvissen, kermiskraampjes, bezoeken aan personages zoals Minions, Mickey & Minie, Marcus & Chase van Pat ‘Patrouille, Diony, onze mascotte weet niet waar hij eerst moet zijn.

animation gratuite et sportive beach volley au camping la yole
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Activités et animations,
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Activités et animations,

Een droomvakantie op de camping voor tieners!

Je tieners vervelen zich en willen je niet meer volgen in al je toeristische excursies? Registreer ze bij de tienerclub van de camping! Volleybal, voetbal, creatieve workshops, zonnedansen, videogames, zumba-lessen, boogschieten, electroparty, dit is een programma om ze te behagen! En opdat ze elkaar gemakkelijker zouden kunnen ontmoeten hebben ze ook hen hoofdkwartier! Open in juli en augustus, gereserveerd voor 14 tot 17 jaar, laat het hoofdkwartier tieners deelnemen aan activiteiten van hun leeftijd: workshops, lessen of avonden, alle voorwaarden zijn aanwezig om een geweldig verblijf te hebben. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de vele sportfaciliteiten en het waterpark van de camping er om ze actief te houden

Camping 5 étoiles avec animations gratuites

Welkom bij het Betoverende Domein!

Diony zei, het is verboden om te groeien tijdens de eerste twee weken van juli!

De camping zal de vorm van een pretpark aannemen. Verschillende activiteiten en zeer speciale animaties worden ingepland voor het plezier van jong en oud. Van de foto sessie met de mascotte, tot aan goochelshows, circus en Disneyshows ©, de kinderen weten niet waar ze moeten kijken. Net als de ouders!

Opblaasbare speeltoestellen, draaimolen, toegang tot het avonturen park, verjaardagsfeest en cadeautjes! Domaine La Yole wordt omgetoverd tot een Betoverend Domein waar mysterie, betovering en fantasie van de partij zijn!

Een echt festival van activiteiten waar lachen, gieren en brullen centraal staat!

Dus denk aan uw capes, zwaarden, prinsessenjurken, magische toverstokken, doe ze maar “hop” in de koffers en vergeet niet… Gedurende deze twee weken is het ten strengste verboden om te groeien!