Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, comptoir de la piscine

VERFRISSEN

Bars en wijnkelder

9

Slideshow

1
+

Data van uw verblijf

Type accommodatie

Alle accommodaties

Accommodaties

Kampeerplaatsen

Zoek criteria

Aantal personen

1
+

Een camping in Valras met bars en een wijnkelder

Domaine La Yole Wine Resort & Spa is nooit zijn primaire functie vergeten: het bieden van een goede tijd, de hele tijd, aan de vakantiegangers. De vakantie- en ontspannende sfeer van de eerste paar dagen leeft nog steeds, vijftig jaar na de opening, op onze camping aan zee in Valras. Geniet van een lekker ijsje met uw kinderen, geniet van een cocktail met uw partner, geniet van een drankje met een andere vakantieganger die u dezelfde dag nog ontmoette op de ligstoel naast het zwembad, geniet van een zekere “Carpe Diem” geest tijdens uw verblijf in La Yole. Drie bars en een wijnkelder bieden u evenveel verschillende sferen om te ontdekken en te genieten, en dat alles met een matige consumptie natuurlijk!

Lees meer Zie minder

3 bars en 1 wijnkelder :

De bar « Le comptoir »

De zwembadbar « Le comptoir de la piscine »

O’PUB

De wijnkelder « Le Caveau Winery »

« La P’tite Cave »

Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, terrasse du comptoir, nuit
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, terrasse du comptoir
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, comptoir terrasse
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, décoration, intérieur
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, comptoir, barman
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, Caveau Winery
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, comptoir, barman
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, Caveau Winery, dégustation de vin
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, comptoir de la piscine

Hier gaat u van houden

Proef ter plaatse geproduceerde wijnen

De Ierse pub sfeer

Thema-avonden

Happy hours

COVID-19 :
Uw vakantie update

Camping à Valras Plage en bord de mer

Ga rustig weg dankzij onze ANTI COVID-19 reddingsboeien!

Reddingsboei Campez Couvert :  Wanneer is de Campez Couvert geldig voor mij?Ik benin quarantainewegens COVID-19 (positieve test) Ik zoumijn reis willen annuleren …

Domaine de La Yole, plage, couché de soleil, mer, mentions légales

Metingen in Frankrijk en op de camping

Aan de kant van de receptioniste→ Elke receptioniste heeft zijn eigen desinfecterende gel en masker. → Elk werkstation is uitgerust met Hydro-alcoholische gel. → Ontsmet …

Open grenzen

Sinds zondag 31 januari geldt dat voor iedere vorm van reizen naar Frankrijk (aankomst over de weg, per spoor, per vliegtuig of per boot) dat de reiziger moet beschikken over het negatieve …

De bar « Le comptoir »

Dit is DE bar op de camping. Ons team verwelkomt u hier van ’s morgens tot ’s avonds, elke dag van de week. s ‘Ochtends om een ontbijt te nuttigen dat u in een goed humeur brengt, overdag om u op te frissen en ’s avonds om u te vermaken tijdens het aperitief of na het diner. Het is vanaf het terras van de Comptoir dat u de vele avondactiviteiten .kunt bijwonen. Geniet van onze thema-avonden, shows en concerten onder het genot van een drankje op het terras van de Comptoir!

Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, terrasse du comptoir, nuit

De zwembadbar « Le comptoir de la piscine »

Wat is er na het zwemmen beter dan een goed ijsje of een verfrissend drankje om uit te rusten? In de onmiddellijke nabijheid van ons waterpark in Valras Plage, kunt u genieten van de zwembadbar, de tweede bar van de camping. Ontspan en geniet van de zon terwijl u wacht tot onze barman uw bestelling voorbereidt!

Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, comptoir de la piscine

O’PUB

Sinds 2017 is er een nieuwe drinkgelegenheid op de camping verschenen. Een echte verwijzing naar onze Ierse vrienden, deze heet de O’PUB. Uniek in zijn soort, in deze Ierse pub maak je je je shirt nat tijdens clubavonden, die regelmatig worden omgetoverd tot een nachtbar, deze unieke plek zal je vakantie een extra dimensie geven Pas op! Het misbruik van alcohol is gevaarlijk voor uw gezondheid, geniet met mate

Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, pub, concert
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, Caveau Winery
Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, Caveau Winery, dégustation de vin

De Caveau Winery van Domaine La Yole Resort & Spa

De Caveau Winery van Domaine La Yole Resort & Spa is het hele jaar door geopend en nodigt u uit om de wijnen van onze wijngaard te ontdekken en te proeven. Een bevoorrechte plek om de identiteit van het Domein te ontdekken, het is ook in de kelder dat we veel wijnactiviteiten organiseren.
La ballade vigneronne : Neem vanaf juli op dinsdag van 18.00 tot 20.00 uur deel aan een wijnbouwerswandeling! Een joviale ontmoeting onder het teken van gezelligheid, gevolgd door een proeverij van La Yole-wijnen. Reserveer snel uw plaats, direct bij de kelder op 0033 (0)4 67 37 37 85.
Laat u verleiden door de “Wine and Cheese”: Bord van vleeswaren of kaas met een glas wijn “Jour d’été”, 5€, elke dag van 18:00 tot 19:45 (van mei tot september), behalve op vrijdag, wanneer u zeker de voorkeur zult geven aan een wandeling over de avondmarkt om de rijkdom en de kennis van onze lokale ambachtslieden te ontdekken van 18:00 tot 23:00 (alleen in juli en augustus).

La P’tite Cave

Gelegen in het hart van de camping, de P’tite Cave is een onderdeel van de wijnkelder. Al onze wijnen worden op de juiste temperatuur bewaard, dus een paar minuten voor het eten hoeft u alleen maar de fles van uw keuze te kiezen op basis van uw menukaart en u kunt deze direct nuttigen. Om u te helpen bij uw keuze, zullen onze medewerkers u graag adviseren en u zelfs een proeverij aanbieden.
Wij bieden u ook een ruime keuze aan wijnen van de tap, koel bewaard en klaar voor consumptie. U kunt ter plaatse een souvenirfles kopen of zelfs direct met uw eigen fles komen!

Domaine La Yole Camping Lodge, Valras Plage, Bar, Ptite Cave

Openingstijden

Laagseizoen :

Van 10:00 tot 12:30 en van 16:00 tot 19:30

Hoogseizoen :

Elke dag : 10H00 -13H30 /16H30 – 20H30

Onder voorbehoud van wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving