Domaine de La Yole, plage, couché de soleil

Algemene reserveringsvoorwaarden 2021

ALGEMENE VERKOOP VOORWAARDEN 2021

 

1.RESERVERINGSVOORWAARDEN

1.1 De huur van een accommodatie of een kampeerplaats in de open lucht houdt in dat de huurder in overeenstemming is met de algemene reserveringsvoorwaarden en dat hij deze zonder enig voorbehoud accepteert. Elk gezin moet via een contract zijn ingeschreven waarvan de rechten niet overdraagbaar zijn.

Deze verhuur is een “tijdelijk” verhuur.

 

1.2 Camping La Yole biedt gezinsgerichte verblijven aan, waarbij de accommodatie speciaal voor dit doel is ontworpen. Camping La Yole behoudt zich het recht voor om reservering te weigeren die niet in overeenstemming is met de aangeboden accommodatie en ontvangstcapaciteiten. De familienamen, voornamen en leeftijden van alle deelnemers, inclusief pasgeborenen, moeten bij de boeking worden opgegeven.

Om voor de hand liggende redenen van veiligheid (zwembad, eventuele evacuatie van de camping in geval van weerbericht) of gezondheid (eventuele ziekenhuisopname tijdens het verblijf) worden minderjarigen die niet begeleid worden door een van hun wettelijke voogden in de zin van artikel 389 van het Burgerlijk Wetboek, niet toegelaten.

1.3 Groepsreserveringen: Bij elke boeking van meer dan 3 accommodaties of staanplaatsen door een natuurlijke persoon of een rechtspersoon, gelijk aan dezelfde datum van het verblijf wordt beschouwd als een groep. De aangeboden accommodaties en staanplaatsen op de website zijn uitsluitend gericht aan individuele gasten. Aanvragen voor groepsreserveringen moeten per E-mail worden aangevraagd via: infocamping@layolewineresort.com

 

2.BETALLING:

2.1 De vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro’s inclusief btw (tegen het tarief dat van kracht is op 28/09/2020). Op het moment van de boeking vastgestelde prijs is inclusief de vigerende BTW. De contractuele prijs is onder voorbehoud van wijziging binnen de wettelijke en reglementaire grenzen, “wanneer zich wijzigingen voordoen in de geldende BTW-tarieven, tussen de datum van reservering en de datum van betaling van het saldo”.

2.2 De boeking wordt pas definitief na onze toestemming en na ontvangst van het volledig ingevulde contract, met daarbij het gevraagde voorschot + €39 reserveringskosten die in geval van annulering ten laste van de gast blijven.

2.3 Elke betaling zonder contract, kan in geen enkele manier, doorgaan voor een boeking.

– De reservering van een kampeerplaats of een accommodatie is strikt personeel gemaakt. U kunt in geen enkel geval onderverhuren en/of uw reservering overdragen zonder goedkeuring van de camping.

 

– De campingplaatsen en de accommodaties worden willekeurig toegedeeld, in de volgorde waarin de boekingen behandeld zijn en naar gelang de beschikbaarheid. In het geval van specifieke aanvragen, (bijbetaling van 15€ per verblijf) en naar gelang van beschikbaarheid, doen wij ons best om aan uw voorkeuren te voldoen. Indien deze voorkeur niet verwezenlijkt kan worden, wordt de extra bijbetaling terugbetaald.

Campingplaatsen en accommodaties: een bevestiging van de boeking wordt u toegezonden. De nummers van de campingplaatsen en accommodaties worden alleen op de dag van aankomst gecommuniceerd.

30% van het totale bedrag + 39€ boekingskosten voor de reserveringen die meer dan 30 dagen voor de in het contract voorziene aankomstdatum gedaan zijn.

100% van het totale verblijfsbedrag voor de boekingen die minder dan 30 dagen voor de in het contract voorziene aankomstdatum gedaan zijn. Betaalmiddelen die voor de betaling van het voorschot geaccepteerd worden: credit card en bankoverschrijving.

Het bedrag van het verblijf moet in zijn geheel 30 dagen voor de aankomstdatum worden voldaan.

Als uw betaling ons niet binnen deze tijd bereikt, wordt uw boeking geannuleerd en de aanbetaling niet terugbetaald.

 

3.ANNULERING EN WIJZIGINGEN

3.1WIJZIGINGEN

 

De gast mag een schriftelijke (post of e-mail) wijziging aanvragen voor zijn verblijf (data en/of type accommodatie) naar gelang de beschikbaarheid en mogelijkheden. Geen enkele overdracht wordt geaccepteerd voor een volgend seizoen. Indien een wijziging onmogelijk is, zal de gast zijn verblijf in de huidige voorwaarden moeten verblijven of annuleren volgens de annuleringsvoorwaarden.

Echter staat SA Camping La Yole een bedenktijd van 48 uur toe aan zijn gasten*.
* Deze voorwaarden zijn niet toepasbaar op speciale tarieven genoemd: niet annuleer baar-niet restitueerbaar

Elk verzoek voor wijziging (verblijfsdata, personen, staplaatsen, enz.) kan tevens wijziging van het oorspronkelijk toegekende nummer van de plaats met zich meebrengen en zal er 10€ per verandering worden gefactureerd.

 

Elke aanvraag om de verblijfsduur te verlengen zal gerealiseerd worden naar gelang de beschikbaarheid en volgens de tarieven die van kracht zijn. Elk aanvraag om de verblijfsduur te verminderen, is geconsidereerd als een gedeeltelijke annulering en zal worden behandeld volgens de annuleringsvoorwaarden en onderbreking van verblijf.

 

3.2Niet gebruikte prestaties

Elk verblijf dat onderbroken is, of verkort (verlate aankomst, vervroegd vertrek) van uw kant, kan niet worden terugbetaald.

ANNULERINGEN:

In het geval van annulering door Camping La Yole, behalve in het geval van overmacht, zal het verblijf geheel worden terugbetaald. Deze annulering kan niet leiden tot enige betalingen van  schadevergoeding en rentes.

Behalven voor : Als uw annulering (de datum van ontvangst wordt geteld) in 2020 voor de  zomer  2021 plaats vind: de aanbetaling word terugbetaald na aftrek van de reserveringskosten.

Vanaf 1 maart 2021:

Meer dan 60 dagen voor ankomst datum word er 10% van uw verblijfskosten en de     boekingskosten behouden door camping la yole.

 

Tussen de 59ste en de 30ste dag voor aankomstdatum  : de aanbetaling en boekingskosten zullen worden behouden door Camping La Yole

> Tussen de 29e en de 16e dag vòòr uw verblijf: 50% van het totaalbedrag en de boekingskosten zijn gefactureerd

> Tussen de 15e en de 8e dag vòòr uw verblijf: 80% van het totaalbedrag en de boekingskosten zijn gefactureerd

> Minder dan 8 dagen vòòr uw verblijf, bij afwezigheid, verlate aankomst of vervroegd vertrek: geen enkel terugbetaling van het verblijf en de boekingskosten.

Deze voorwaarden zijn niet toepasbaar op speciale tarieven genoemd:
niet annuleer baar-niet restitueer baar

Camping La Yole biedt u een annulering en onderbrekingsverzekering aan in uw reserveringscontract. Onze partner “Gritchen Affinity” stort alles of een gedeelte van het verblijf van onze vakantiegangers terug.

 

Als u annuleert, waarschuw dan de camping direct wanneer een gebeurtenis optreedt waardoor u niet kunt vertrekken, per post of per e-mail. Als het sinister is beschreven in de algemene voorwaarden (in te zien op de website www.campinglayole.nl/algemene-reserveringsvoorwaarden/of bij de camping), stel dan de verzekeraar binnen 48 uur op de hoogte en voorzie hem van alle benodigde informatie en ondersteunende documentatie.

 

De annuleringsverzekering bedraagt 2,9% van het totale bedrag van uw verblijf.

*Raadpleeg hier de algemene verzekeringsvoorwaarden, of bijzondere voorwaarden COVID-19

Voor nog meer veiligheid hebben wij de dienst: COVID-FREE

 

NO SHOW:

Bij afwezigheid van een schriftelijk bericht van de huurder waarin deze aangeeft dat hij de datum van aankomst heeft moeten uitstellen, blijft de boeking tot de volgende dag 12 uur tot zijn beschikking. Daarna beschikt de camping er weer over. Er wordt geen korting verleend in het geval van verlate aankomst of vervroegd vertrek, ongeacht de reden.

4.UW VERBLIJF:

4.1 Iedereen die op de camping verblijft, moet op het contract zijn geregistreerd. Het management behoudt zich het recht om toegang tot de camping te weigeren aan gezinnen met meer deelnemers dan de capaciteit van de gehuurde accommodatie (maximaal 2, 4, 5, 6 of 8 personen, afhankelijk van het type accommodatie en 6 personen voor kampeerplaatsen (kinderen en baby’s inbegrepen). Of ook als gezinnen onjuiste informatie hebben verstrekt bij het boeken. Niet toegestaan in onze locaties: groepen of groeperingen van meerdere families.

4.2 Toegang tot de camping kan ook worden geweigerd in geval van storend gedrag van de gasten, in tegenstelling tot het interne regelement, de kalmte en de rust van de camping.

4.3 verblijfsduur

Kampeerplaatsen: minimumverblijf van 7 nachten van 10/07/2021 tot 28/08/2021 met vrije keuze van aankomst- en vertrekdag (naargelang beschikbaarheid).

De standplaatsen worden vanaf 14 uur verhuurd. Vertrektijden zijn tussen 08:00 en 11:00 uur. Elke staanplaats is bestemd voor 1 gezin (ouders + kinderen) en 1 basisinstallatie. Elke bijkomende installatie, gefactureerd, is mogelijk zolang het geheel op de staanplaats staat (beperkt tot 4 installaties per staanplaats).

Accommodatie: Van 10/07/2021 tot 04/09/2021: verblijf per hele week: van zaterdag tot zaterdag, van zondag tot zondag of van woensdag tot woensdag (naargelang de beschikbaarheid van de planning).

Andere periodes: minimum verblijf van 2 nachten, dagelijkse aankomst en vertrek.

 

 

4.4AANKOMSTEN:

Sleutel overdracht tussen 16.00 en 20.00 uur

In elke cottage of stacaravan is zowel het nodige keuken- en eetgerei als het beddengoed aanwezig (met uitzondering van lakens en handdoeken). De inventaris bevindt zich in de locatie. De huurder moet de inventaris nakijken en alle anomalieën signaleren. Elke ontevredenheid over de netheid of de algemene toestand van de gehuurde accommodatie moet ten laatste 24 uur na aankomst worden doorgegeven zodat het probleem kan worden opgelost. Later dan 24 uur na de dag van aankomst, worden er geen klachten meer aanvaard.

Gasten en diverse extra’s moeten worden gemeld aan de receptie. Bezoekers hebben geen toegang tot de activiteiten van de camping of de faciliteiten (waterpark, tennis …)

Voor de accommodaties: bij aankomst wordt er een borg van €270,- voor de Comfort tot Prestige en 350€ voor de Premium en Boomhut betaald per accommodatie (alleen met credit card). Deze borgsom wordt in de week na uw vertrek(*) geannuleerd na aftrek van de eventuele kosten om de accommodatie en het ontbrekende of beschadigde materiaal te vergoeden en na aftrek van onbetaalde bedragen. Het bedrag van de borg sluit niet de kosten uit die eventueel hoger zijn.

 

Een bedrag van 110€ zal van de borg worden ingehouden indien het materiaal niet is schoongemaakt bij vertrek.

 

In het geval van een eindschoonmaak die van te voren geboekt is, moet de accommodatie in een normaal gebruikte staat achter gelaten worden. In het tegengestelde geval, wordt er een bedrag van 50€ in rekening gebracht.

 

Voor de Comfort plaatsen een borg van : 50€ en de Comfort + tot Premium: 100€ (alleen met credit card).

 

4.6 Vertrekken:

Huuraccommodatie: Op de dag van vertrek dat op uw contract is aangegeven, moet de huuraccommodatie vòòr 10:00 ’s ochtends worden vrijgegeven.

De accommodatie moet in perfect schone staat worden opgeleverd en de inventaris kan gecontroleerd worden. Elk gebroken of beschadigd object zal uw verantwoordelijkheid zijn, evenals de restauratie van de plaats indien nodig. *Zie § Borg.

Bij vertraging van vertrek kan een extra dag voor u in rekening gebracht worden tegen de prijs per nacht.

4.7 Bezetting:

Het dragen van de armband is verplicht voor elke persoon die op de camping verblijft, inclusief de bezoeker armband. Het verlies van deze armband zal aanleiding geven tot facturatie.

Elke gast is verplicht zich te houden aan het interne regelement die op de camping zichtbaar is; hij is verantwoordelijk voor veroorzaakte overlast van alle personen die met hem verblijven. Het management behoudt zich het recht om iedereen die niet in overeenstemming is met het interne regelement, die overlast veroorzaakt, die schuldig is aan agressie of die onjuiste informatie over begeleidende personen verstrekt, zonder voorafgaande kennisgeving of vergoeding uit te zetten.

Geluidsoverlast: stilte is gevraagd vanaf 23:30. Twee waarschuwingen voor geluid kunnen leiden tot een uitzetting. In geval van klachten of geweld zal de uitzetting onmiddellijk plaatsvinden. Toegang gesloten voor auto’s vanaf 23:30. Verkeer is verboden tussen 23:30 en 7:00.

 

In het geval van vertrek vòòr het einde van het verblijf, wordt geen restitutie gegeven.

 

In geval van tijdelijke of seizoensgebonden sluiting van een of meer diensten die verband houden met een technisch, klimaat-, administratief of wetgevend probleem, wordt geen terugbetaling of vergoeding in aanmerking genomen.

 

Alle gasten moeten zich ingeschreven hebben voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en voor accommodaties een speciale verzekering voor huuraccommodaties. De camping wijst elke verantwoordelijkheid af bij diefstal, brand, slecht weer… en bij een ongeval dat betrekking heeft op zijn wettelijke aansprakelijkheid.

 

4.8 Bezoekers

U kunt bezoekers ontvangen. Deze moeten zich bij de receptie aanmelden met uw aanwezigheid. Ze ontvangen dan speciale armbandjes, bezoekers armbandjes. De bezoekers zijn gelimiteerd tot één familie, maximaal 5 personen (2 ouders + 3 kinderen), maar ze hebben geen toegang tot alle faciliteiten van de camping (zwembaden, tennisbanen etc.), evenals de animatie activiteiten. Ze moeten de camping voor 23:30 verlaten.

4.9 Huisdieren

HONDEN zijn toegelaten op de camping (behalve honden van de 1e en de 2e categorie), mits er een betaling van een toeslag is gedaan op het ogenblik van de reservering. Ook al zijn honden toegestaan, moeten ze zonder uitzondering altijd aangelijnd blijven en de eigenaren zijn verplicht de door hen veroorzaakte vervuiling te verwijderen. Ze zijn verboden rond de zwembaden, in de winkels met voedingsproducten en in de gebouwen. Het inentingsboekje moet bijgewerkt zijn.

 

Het is verboden een dier alleen vastgebonden op een staanplaats of opgesloten in een auto of accommodatie achter te laten.

 

5.OMBUDSMAN VOOR CONSUMENTENGESCHILLEN

Een klacht wordt alleen op één voorwaarde in behandeling genomen als u tijdens het verblijf schriftelijk formuleert.

 

In geval van een geschil en nadat de klantenservice is geïnformeerd, heeft elke klant van de camping de mogelijkheid om binnen een maximum van één jaar vanaf de datum van de schriftelijke klacht door een aangeschreven brief een consumentenbemiddelaar in te schakelen.

 

In samenwerking met de Franse Consumentenrechten betreft consumentengeschillen, hebben de gasten het recht om gebruik te maken van de door de SA Camping La Yole aangeboden gratis ombudsman dienst. De aangeboden consumenten ombudsmandienst is : CM2C – 14 rue Saint Jean – 75017 PARIS

 

 

 

6.AFBEELDING

U geeft toestemming aan Camping La Yole, en alle personen die Camping La Yole opdracht heeft gegeven, u te fotograferen u op te nemen of u te filmen tijdens uw verblijf op camping La Yole en het exploiteren van dergelijke beelden, geluiden, video’s en opnames op alle media (vooral op websites of webpagina’s camping La Yole – waaronder Facebook – op de presentatie en promotie materialen van camping La Yole en de reis- en toeristische gidsen). Deze machtiging geldt zowel voor u als voor de personen die bij u verblijven. Het enige doel is om de inrichtingen en het netwerk te promoten. Camping La Yole zal uw reputatie nooit schenden. Deze machtiging wordt gratis toegekend voor alle landen en voor een periode van 5 jaar.

7.VERPLICHTINGEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN VAN DE CAMPING

Alle foto’s en teksten die in de brochure of op de website van Camping La Yole worden gebruikt, zijn niet contractueel. Ze zijn alleen indicatief. Het kan gebeuren dat bepaalde activiteiten en faciliteiten aangeboden door Camping La Yole en zoals vermeld in de beschrijving in de brochure worden verwijderd, voornamelijk door klimatologische redenen of overmacht zoals bepaald door de Franse rechtbanken.

 

Het management behoudt zich het recht voor bepaalde diensten zonder voorafgaande kennisgeving op te schorten.

 

 

8.INFORMATICA EN VRIJHEID

BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS: De persoonlijke informatie die wordt verzameld op onze webpagina of in de reserveringscontracten, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik van camping La Yole en zijn commerciële partners. Ze zijn verplicht bij het maken van een contract en zijn nodig om uw informatieverzoeken zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, wat ze ook zijn, (online boekingsplatforms, uitvoering en bewaring van reserveringscontracten, vooraf reserveren per telefoon of e-mail , rapportage, facturering, betalingen, klachtenafhandeling, statistieken en tevredenheidsenquêtes). In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens n° 78-17 en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), heeft de klant op elk moment het recht van toegang, wijziging, correctie en verwijdering betreft de gegevens verzameld op deze site. U kunt uw rechten uitoefenen door een brief of e-mail te sturen naar het volgende adres: Camping La Yole, CS 10715, 34350 VENDRES of infocamping@layolewineresort.com. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen https://www.campinglayole.nl/algemene-verordening-gegevensbescherming/

 

?>