Er zijn vele video spelletjes tot uw beschikking op Camping La Yole, deze ruimte vindt u in de speelhal.

Hammer Bottle

Dit is een spel waar je sterk voor moet zijn! Neem de hamer in de hand, sla met alle kracht en meet de resultaten! Wie zal er het sterkst zijn?

Knock Out

Dit is een spel op een speelautomaat. Als u van boksen houd, is dit spel voor u! Vecht en geef klappen aan uw tegenstander en win de rondes.

Accros the world

Dit is een mechanisch spel voor kinderen. Uw kind gaat in een kleine auto zitten en word geleid op een loopband! Het doel is om over zoveel mogelijk ballen te rijden. Aan het einde van het spel, krijgt uw kind een welverdiend cadeautje!

Scud Race

Dit is een soort van speelautomaat! Ga zitten in uw racestoel en word de beste bestuurder van de 40 concurrenten. Auto race spel. Keuze uit 4 rondes en 4 auto’s.

Star Wars Pod Racer

Dit is een ultra snel actie spel dat zich afspeelt in het Star-Wars universum. Neem deel aan de race-pods (Shuttle geïnspireerd George Lucas films tussen ruimteschip en Romeinse strijdwagen). Het gevoel van snelheid is uitstekend, en het lijkt net of u 800 km / h gaat… Het gaat supersnel en is goed te spelen, dit zorgt ervoor dat we de auto goed kunnen besturen. De muziek maakt het alleen maar echter, deze is rechtstreeks afkomstig uit de film, evenals het geluid van de motoren en de reacties van de andere bestuurders…

Lost World

Dit is een schietspel gebaseerd op de film Jurassic Park: in The Lost World, is het de taak van de speler om de losgeslagen dinosaurus door alle mogelijke middelen te stoppen.

De speler moet ook proberen om mensen in gevaar te redden in gevaarlijke situaties, als de mensen gered worden, wordt speler met wapens of bonus levens beloond.

Sega Rally 2 dx

Dit is een racespel op een speelautomaat. Een perfect race spel om te ontspannen, alleen of in een gesplitst scherm. Geen gedoe met handen! Het spel is geschikt voor spelers die af en toe een spelletje doen, of op zoek zijn naar een uitdaging, zij zullen ongemerkt meedoen in een kampioenschap.

Let’s go jungle

Dit is een schietspel waarbij je alles mag wegschieten wat op het scherm verschijnt. Schiet en dood spinnen en insecten van alle soorten dankzij een altijd geladen geweer! Er is ook een 2 speler mode om de score te verhogen. 157cm groot scherm en 5.1 geluid!

Extrem Hunting 2

Schietspel. Jagen op dieren zoals bizons, beren, herten, wolven… Klaar? Schiet!

2 XBOX

Deze beroemde spelconsole wacht! FIFA en PES worden gespeeld op groot scherm. U bent vrij om uw favoriete spel te kiezen, u kunt zelfs uw eigen spel meenemen!

Wave Runner

Dit is een spel op een speelautomaat. Bestuur uw jetski, een echte racewagen op de zee, diverse races met verschillende moeilijkheidsgraden.

Cosmic

Air hockey! Speel met zijn 2en, sjoel een puck zwevend op een luchtkussen in het doel van de concurrent. Een klassiek spel, vriendelijk en leuk!

Mini Flipper

Deze geweldige mini flipperkast is speciaal voor de kinderen! Laat de ballen rollen en verhoog uw score op de teller!

Fast Track

Air hockey! Speel met zijn 2en, sjoel een puck zwevend op een luchtkussen in het doel van de concurrent. Een klassiek spel, vriendelijk en leuk!

Grue Bonbon

Dit is een beroemd spel op de kermissen, u plaatst een muntje en dan begint het avontuur! Levendige soort van carnavalsmuziek begeleidt uw inspanningen, hoe meer tijd verstrijkt, hoe sneller de muziek gaat. Als het u lukt om een snoepje te pakken, krijgt u een daverend applaus!

DDR Euro Mix 2

Dit is een dansspel! Volg de choreografie op ritmische muziek en dans op het scherm door te stappen op de 4 pijlen. De moeilijkheidsgraad verhoogt geleidelijk. Word de beste danser van de camping!

Mario Kart

Als u een fan bent van Super Mario en Mario Kart, zijn hier uw favoriete helden van de video games.. Er zijn nieuwe personages in de serie, Pac-Man, Ms. Pac-Man en Blinky het rode spook. U kunt met 2 spelers spelen!

House of Dead

De speler, gewapend met een geweer, moet zijn weg vinden door een horde zombies. Het bevat veel elementen van de bekende Virtua Cop, met toegevoegd bloed en monsters.

Stacker

In dit spel gaat het om het plaatsen van voorwerpen om ervoor te zorgen dat ze niet vallen en niet buiten het scherm komen. Het doel is om blokken op elkaar te stapelen, totdat u het hoogste niveau bereikt. U kunt mooie prijzen winnen!

Manxx tt

Motorsport speelautomaat. Speel samen, als beide hun plaats hebben genomen op hun motor, kan het spel beginnen. De motors lijken net echt en geven de echte gevoelens van de belevenis.

Arctic Thunder

Arctic Thunder is een spel met het racen van sneeuwscooters. Op routes met verschillende omgevingen en architecturen, kunt u bonussen, raketten en andere wapens verzamelen om uw tegenstanders te verslaan.

Soccer Mania

Win de voetbalwedstrijd dankzij uw super spelers!

Tacco Kids

Soortgelijk spel als Air hockey, maar met een bal. De ballen worden geleid door een hendel.

Speed Basket

Mechanisch 2 speler spel. Met behulp van joysticks, gooit u het maximale aantal ballen in de gaten. Pas op, laat u niet afleiden door de actie van uw tegenstander!

Speed Ball

Een meesterwerk! Het doel is om een ijzeren bal, tijdens een kampioenschap, een bekerwedstrijd, een enkele wedstrijd of training, in het vijandelijke doel te gooien. En om dat te doen, zijn alle worpen toegelaten, zelfs de laagste. Tackles mogen, alles mag, bloederige lichamen worden afgevoerd door brancards…

4×4

Draaimolen. Kleine vrachtwagentjes waar uw kind in kan klimmen, de kleine auto’s maken geluiden en maken bewegingen tot grote vreugde van de kleintjes!

Aquajet

Dit is een speelautomaat met jetski simulator. U zit voor het scherm en bestuurd de jetski en voelt de sensaties van een race op de zee!

Basket for 2

Elektronisch basketbal spel. Stuur de bal in een echte basketbalring, wees nauwkeurig. Het spel telt de punten en er zijn 8 moeilijkheidsgraden. Het is mogelijk om met zijn tweeën te spelen.

Pang Pang Paradise

Deze speelautomaat is uniek, omdat u de ballen direct op een groot Touch screen moet werpen.

Hammer dx

Dit is een spel waar je sterk voor moet zijn! Neem de hamer in de hand, sla met al uw kracht en meet de prestaties! Wie zal het sterkst zijn?

Fire Stomper

Dit is een draken spel voor kinderen. U moet uw handen en voeten gebruiken om het vuur van de draak te blussen, door de instructies te volgen en te slaan op specifieke plaatsen

Grue à Peluches

Hier is de beroemde grijpmachine, die we ook vaak vinden op kermissen. Met geduld, moet u proberen te grijpen, optillen en de knuffel naar de juiste plek brengen om te winnen.

Tortue Ninja

Dit is een attractie voor kinderen, soort van draaimolen. Dit is een kleine auto van de Ninja Turtles waar uw kind in kan klimmen. De kleine auto maakt geluiden en bewegingen tot grote vreugde van de kleintjes!

South Park

De flipperkast, het is meer dan een spel, het is een passie. Deze flipperkast is gebaseerd op de Amerikaanse serie met dezelfde naam.

Simpson

Flipperkast in de stijl van The Simpsons.

2 Babyfoot B60

Dit is een authentiek tafelvoetbalspel. Het garandeert lange uren van familie plezier of gewoon met vrienden.

5 Winner Billard

Dit is een professioneel biljart. Concurreren tegen je concurrenten en beleef onvergetelijke momenten van plezier. Pak snel uw keu!

Zij zeggen

De sleeën van het waterpark Domaine La Yole
Activiteiten ter plaatse

1001 activiteiten

Ik geef toe, we hebben niet alle activiteiten werkelijk geteld, maar op Domaine La Yole Wine Resort, vindt u een ruime k...

1 Zoals 35 Reacties

Lees verder

Alle ervaringen