Volleybal of Beach Volleybal?

Op La Yole heeft Volley een ereplaats… een moment om te delen en te lachen, het verzamelpunt is op het strand of op het Multi Sport terrein. Het geeft, door uw team te coördineren, een goede mogelijkheid om mensen te ontmoeten.

Er zijn regelmatig georganiseerde toernooien voor verschillende leeftijden, mis het niet, kijk in het animatieprogramma!

Hebt u liever Beach Volleybal, het fijne zandstrand is de ideale plek om u te laten gaan en een wedstrijdje met vrienden te houden.

Laten de beste winnen!

Handbal?

Natuurlijk kent u handbal! Maar hoelang is het al geleden dat u mee heeft gespeeld in een wedstrijd?

Het is nu aan u om te spelen: vanaf 9 jaar, kunt u u inschrijven in het toernooi van uw categorie, welk team zal de trofee winnen?

Trofee? Ja, het plezier en de eer gewonnen te hebben!

Zoals elke teamsport, vraagt handbal om een solide team, een goed moment om kennis te maken met personen die dezelfde interesse hebben… er zijn al heel veel vriendschappen ontstaan op La Yole Wine Resort!

Voetbal?

U bent voetbal fan, als u kan, volgt u alle wedstrijden… dan houd u er zeker van om deel uit te maken van een voetbalteam, maar het werk en het huis laat dit niet altijd toe…

Gelukkig bent u op vakantie op La Yole!

Er zijn een heleboel voetbaltoernooien georganiseerd verdeeld over de weken, vanaf 9 jaar en per categorie, dus kijk snel op het animatieprogramma!

Basketbal?

Tony Parker, hou je vast… ook hier is basketbal serieus! Zelfs al bent u niet 2 meter lang, u kunt altijd meedoen, maar vergeet niet dat u op vakantie bent! Dus geef alles om ervoor te zorgen dat uw team wint, maar als dit niet het geval is, jammer dan, u hebt in ieder geval een leuk moment gehad en misschien wel leuke mensen ontmoet.

Vanaf 9 jaar, kies de wedstrijd in uw categorie en schrijf u in bij een van onze aardige animatoren.

Waterpolo?

Kijk, een sport die we niet iedere dag beoefenen (of behalve u misschien?).

Dus een beetje uitleg:

Een variant van waterpolo werd beoefend in het oude Rome. Het was een populaire sport bij de legionairs, verspreid over het hele rijk. Het spel werd beoefend in de zwembaden (Wikipedia).

In diezelfde tijd begint waterpolo ook populair te worden in Engeland in 1869, sindsdien zijn er enkele regels gewijzigd…

Team indeling:

Een team bestaat uit 7 spelers met 6 vervangers en 1 of 2 keepers.

De 6 spelers in het veld organiseren normaalgesproken een halve cirkel, op 2-7 meter van het doel van de tegenstanders, met een speler in het midden. Dit is een speciale plek want de speler staat met zijn gezicht naar zijn medespelers en met zijn rug naar het doel. Zijn taak is om de bal te vangen, zich snel om te draaien en tegenover de keeper te staan en snel te gooien om te scoren.

Bij deze alvast een korte uitleg… alles goed begrepen? Nou hop in de zwemkleding en plons, wij wachten alleen nog maar op u in het grote zwembad van Camping La Yole!

Zij zeggen

De sleeën van het waterpark Domaine La Yole
Activiteiten ter plaatse

1001 activiteiten

Ik geef toe, we hebben niet alle activiteiten werkelijk geteld, maar op Domaine La Yole Wine Resort, vindt u een ruime k...

1 Zoals 35 Reacties

Lees verder

Alle ervaringen