Ontdek Domaine La Yole’s boerderijdieren, groentetuin en boomgaard met uw familie of vrienden. Een plek waar jong en oud plezier beleeft!

De dieren die uw kinderen alleen nog maar in de boeken gezien hebben, kunnen ze op de boerderij in het echt ontdekken! Neem droog brood van thuis mee of als u niets heeft, vraag dan bij de entree wat brood: uw kinderen zullen het geweldig vinden om onze konijntjes, kippen of geiten te voeren… er is genoeg voor iedereen!

De boerderij is alleen open in de zomer: eind april tot half september, de rest van de tijd lopen de dieren buiten in de wijngaarden. Als het koud word, gaan ze terug in hun stallen.

De boerderij, zal uw kinderen verantwoording  geven  aan alle vormen van leven maar  het is ook vooral de plaats van een ontmoeting met de dierenwereld. Ze zullen ontdekken dat dieren dezelfde levensbehoeften hebben als wij, maar vooral dat ook zij in staat zijn om hun vreugde, hun vertrouwen en hun liefde tot uitdrukking te brengen!

 

Benader de dieren om ze beter te leren kennen … Een leuke en educatieve ontdekking!

Domaine de La Yole

Openingstijden:

Geopen van 22/04/17 – 16/09/17

Woensdag tot zondag van 10:00 tot 17:00.

 

 

Zij zeggen

De sleeën van het waterpark Domaine La Yole
Activiteiten ter plaatse

1001 activiteiten

Ik geef toe, we hebben niet alle activiteiten werkelijk geteld, maar op Domaine La Yole Wine Resort, vindt u een ruime k...

1 Zoals 29 Reacties

Lees verder

Alle ervaringen