Waar we normaal niet altijd de tijd voor hebben, zijn culturele activiteiten. Vakantie is natuurlijk om uit te rusten, maar dit is ook het juiste moment om tijd te nemen voor culturele activiteiten.

3 en 4 jarigen

Hier is een klein voorbeeld van de animatie die word aangeboden voor de allerkleinsten:

Logica spelletjes, dit zijn verschillende spelletjes die helpen bij het ontwikkelen van het gevoel van waarneming, het geduld en de fijne motoriek. Hiervoor gebruiken wij puzzels, LEGO en de bouwstenen van KAPLA.

5 tot 8 jarigen

Met deze doelgroep werken wij aan het geheugen en de spreektechnieken met behulp van speurtochten.

9 tot 12 jarigen

Zoals Sherlock Holmes, gaan de kinderen over de hele camping op zoek naar de verloren voorwerpen. Een speurtocht is ideaal om aan het geheugen te werken, aan het oriëntatie gevoel en de samenwerking.

Volwassenen en tieners:

Stel uzelf voor, een vakantie zonder boek of tijdschrift?

De rest van het jaar, heeft u schoolverplichtingen of werk en heeft u uiteindelijk maar weinig tijd om zich te concentreren op het lezen. Dus vul dit gemis op door de meest recente literatuur tot aan de literatuur dat deel uit maakt van de erfelijke geschiedenis. Als u meer van de tijdschriften bent, heeft het boekwinkeltje hoogst waarschijnlijk wat u zoekt, voor al het nieuws, of tijdschriften over de onderwerpen mode, politiek, auto’s… laat ze niet liggen!

Zij zeggen

De sleeën van het waterpark Domaine La Yole
Activiteiten ter plaatse

1001 activiteiten

Ik geef toe, we hebben niet alle activiteiten werkelijk geteld, maar op Domaine La Yole Wine Resort, vindt u een ruime k...

1 Zoals 35 Reacties

Lees verder

Alle ervaringen