Polygone Béziers is een openlucht winkelcentrum in de regio Hérault, gelegen in het centrum van Béziers. Polygone nodigt u uit om te komen winkelen en om te ontspannen.

Met 110 winkels, 10 restaurants, een bioscoop en een bowlingbaan, is de Polygone in Béziers het meest bezochte winkelcentrum.

Services, 3 uur gratis Wi-Fi, parkeergarage, interactieve kiosk, speeltuin, receptie, bankautomaat, foto hoek, rust ruimte, baby ruimte, toegang met kinderwagen en mindervaliden, parkeerplaats voor families en mindervaliden en toiletten

Restaurants

Polygone Béziers heeft de drukste terrassen in de regio. Of u nou trek heeft in Aziatisch of Amerikaans, of in de authentieke keuken, er zijn 10 restaurants die een reis door verschillende continenten maken tot de vreugde van uw smaakpapillen.

Om uw bezoek aan Polygone Béziers te voltooien is het het zeker waard om een bezoekje te brengen aan de MONCINE bioscoop of aan een van de mooiste bowlingbanen van Europa voor een potje bowlen!

Met 1.500 parkeerplaatsen direct onder Polygone Béziers, biedt deze ruimte een ideale capaciteit.

Adres : 3, Carrefour de l’Hours, 34500 BÉZIERS

Tel: 0033 (0) 4 67 09 75 50

Zij zeggen

Op zoek naar een familiecamping? Hartelijk welkom bij Domaine La Yole !!
Animatie

Op zoek naar een familiecamping? Welkom bij het Betoverende Domein!

Het Betoverende Domein: Een familiecamping waar het kind koning is! Beste ouders, We hebben een speciale aankondiging vo...

1 Zoals 35 Reacties

Lees verder

Alle ervaringen