0 Zoals 0 Reactie

Chocolade en gezelligheid

Pasen is dit weekend! De kinderen en volwassenen hebben het recht om te snoepen, maar ook om het op verschillende manieren te vieren! Terug naar de tradities en de geschiedenis van Pasen.

Zonder teveel te snoepen van de chocolade, kunt u genieten van dit moment dat gelijk staat aan de komst van de zomer, maar ook van traditie: het schilderen van eieren, het eten van lam of konijn, huisdecoratie… Elke activiteit zal het hele gezin blij maken.

Bij ons, is de specialiteit van Pasen een omelet. Maar ook wij slaan een aantal eieren of haasjes van chocola natuurlijk niet af…

Hoe dan ook, heerlijk tijd doorbrengen met familie, eieren zoeken, we hopen dat dit paasweekend vol vreugde en een gezelligheid zal zijn!

Het kan ook een moment zijn om een verblijf op de camping te plannen! De meivakantie komt eraan, en de zon laat langzaam aan steeds meer van zichzelf zien! U verdient een moment van ontspanning na deze winter; heerlijke lunch op het terras en wandelingen op het strand!
Vanaf 21 april kunt u bij ons met familie verblijven om van de milde lente en nieuwe installaties op Domaine La Yole te genieten!

In de tussentijd zijn hier enkele details over Pasen:

Pasen is zowel een religieuze feestdag ter herdenking van de opstanding van Jezus, maar ook een heidens feest om de lente, wedergeboorte en de terugkeer van het licht te vieren. Sinds het jaar 525, vindt Pasen plaats tussen 22 maart en 25 april op basis van een berekening, rekening houdend met de equinox van de lente en de volle maan. Voor meer informatie over het bepalen van de datum.

Elk paas symbool zoals de bekendste: de haas en eieren hebben ieder een betekenis. De haas is een symbool van de opstanding, omdat zijn kleur en zijn vacht in het voorjaar verandert! De eieren, hebben als betekenis wedergeboorte omdat zij het leven en de vernieuwing van de natuur vertegenwoordigen.

U hebt het begrepen, Pasen ruikt naar de lente en de terugkeer van de bloemen en het groen!

Met alle liefde wenst het hele team van Domaine La Yole u een Vrolijk Pasen!

Tot heel binnenkort!

Dit jaar is echt uitzonderlijk, want de camping is open voor Pasen! De mogelijkheid voor alle gezinnen die op de camping aanwezig zijn om op zoek te gaan naar de schatten die door de klokken verstopt zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *