Ontdek onze speciaal voor de baby aangepaste mobilhomes

0 Zoals 0 Reactie

Voor een ontspannen vakantie

Het kiezen van kamperen als vakantiebestemming met uw baby kan een verstandige keuze zijn.

De camping biedt u de mogelijkheid om volop van de natuur te genieten, maar wees voorzichtig en laat uw kleintje niet in de volle zon liggen en vermijd de heetste uren.

Geniet van de zeelucht, het heeft een rustgevend effect op iedereen en op uw baby. Het heeft de kracht om het ademhalingssysteem te verbeteren, door de actie van negatieve ionen.

Houd rekening met het slapen, in een rustige omgeving en op een goede temperatuur. Hiervoor adviseren wij u om voor zover mogelijk, de maanden mei, juni of september te kiezen.

Voor uzelf zorgen is niet altijd gemakkelijk in te roosteren in een planning van jonge ouders!

Trakteer uzelf tijdens het dutje van uw baby op een moment van ontspanning alleen voor u. Waarom geen afspraak maken in de spa?

U hoeft uw bagage niet vol te bepakken, we kunnen u babypakketten huren, waaronder het kinderbedje, het baby bad en de kinderstoel.

 

Ontdek onze speciaal voor de baby aangepaste mobilhomes

Een vakantie met uw pasgeboren baby is mogelijk en het is 100% fun, vooral op Camping La Yole. U weet dat het ons aan het hart gaat om speciaal voor u ontworpen accommodatie aan te bieden, dus laten we u kennismaken met onze nieuwe pasgeborene, Le P’tit bouchon!

Een stacaravan ongeveer 18 m² met airconditioning, 2 slaapkamers waarvan een speciaal is uitgerust met een babybed en een commode. Woonkamer met eethoek, ingerichte keuken met koelkast, gaskookplaat, magnetron en servies voor 4 personen, badkamer met douche en toilet. Tuintafel met 4 stoelen, 2 ligstoelen, tuin met overdekt terras door een schaduwdoek en de kussens en deken zijn voorzien.

U zult begrijpen dat deze stacaravan perfect is voor een familievakantie met een baby!

Het extra’tje? Een speciale decoratie van DIONY onze mascotte in de baby’s kamer.

 

Wanneer vakanties met baby samen komen met ontdekking.

Wilt u genieten van deze magische momenten wanneer uw baby de wereld ontdekt?

  • De ontdekking van water

Onze zwembaden zijn verwarmd en het waterpark heeft twee zwembaden voor peuters. Laat uw kind het water anders ontdekken dan in zijn bad.

Er gaat niets boven de verbaasde ogen van uw kleintje wanneer hij dit gevoel van onderdompeling ontdekt, terwijl hij zelfvertrouwen heeft in uw armen.

Zorg ervoor dat u hem regelmatig beschermd tegen de zonnestralen, u kunt hem ook een speciaal zwem T-shirt laten ragen. Denk aan de zwemluiers, maar denk eraan om regelmatig de staat van de luier te controleren. Geef hem tenslotte een mooie hoed en een mooie zonnebril!

  • Het strand ontdekken

De zeelucht is uitstekend voor uw baby en voor ieder andere leeftijd, maar al vanaf een jaar kunt u onder goed toezicht, uw kind het zand laten ontdekken.

  • De dieren ontdekken

Kom en ontdek de dieren van de boerderij anders dan in boeken, koeien, varkens, eenden…. ze verwelkomen u met plezier.

 

Waarom een vakantie met baby in Frankrijk?

Met de auto kunt u regelmatig stoppen om bijvoorbeeld de luier van uw baby in alle rust te veranderen en maakt het ook mogelijk om een ​​pauze te nemen om hem de fles of voeding te geven.

Uw schema is vrij, dus u kunt uw vertrektijd kiezen.

Het gewicht van de bagage is niet beperkt… hoewel u ter plaatse alles (of bijna alles) vindt wat u had kunnen vergeten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *