Meivakantie

0 Zoals 0 Reactie

Er zijn zoveel redenen om te gaan kamperen tijdens de Meivakanties…..

Ver weg van de zomerdrukte, zal je zeker genieten van de interessante prijzen en een zon die al schijnt! Vanaf 405 € per week voor 5 personen …  het is tijd om te genieten van mini-prijzen in maximale relaxatiemodus.

Kamperen is niet meer wat het was! Vandaag kunt u kiezen voor de stacaravan, huurtenten met alle apparatuur inbegrepen en als we het hebben over apparatuur, spreken we van een ingerichte keuken, een echte badkamer, slaapkamers … Ja ja ja in een tent! Maar niet zomaar een. Dit zijn Hedeïa-tenten!

Aan a-typische  accommodaties ontbreekt het niet op Domaine La Yole!

Als u dat wenst, kunt u ook uw eigen apparatuur meenemen en profiteren van een plek die bedacht en geschikt is voor uw accommodatie!

 

Waarom genieten van een voorjaarsvakantie?

Aan het einde van de winter duikt de natuur weer op.

De bomen staan in bloei , de velden nemen de kleuren aan van de diverse gekleurde  bloemblaadjes….. schuchter ontluikt de vegetatie om te ademen en te profiteren van de zonneschijn.

Op Domaine La Yole promoten we een echte terugkeer naar de oorsprong door het communiceren met de natuur, glamping genaamd, deze alternatieve benadering van ecotoerisme doet een beroep op fans van kamperen en glamour!

Net als de marmot, heeft je lichaam een vernieuwing nodig. Na een strenge winter zoals we die hebben meegemaakt , is je immuunsysteem grondig getest en heeft  je moraal moedig de verschillende koude golven afkomstig uit Siberië weerstaan.

Voor U kinderen komt het einde van het schooljaar eraan en het is voor hen zeker niet het moment om zich te laten gaan met eventuele examens in het verschiet.Geef hen de mogelijkheid om hen motivatie op te boosten.

Vermijd de voorjaars depressie! Je hebt vast een welverdiende pauze verdiend in afwachting van de zomervakantie.

En wat is een betere manier dan om met de natuur te communiceren?

 

Voorjaarsvakantie in de camping

In wezen laten openluchthotels je echt verbinden met de natuur. Je kunt genieten van de eerste zonnestralen, genieten van de dagen die langer duren zonder dat je je persoonlijke comfort opoffert.

Wat is gemoedelijker dan een BBQ, een paar woorden uitwisselen met je nieuwe buren, een ontbijt op het terras?

Wat een luxe om te kunnen genieten van een verwarmd en overdekt zwembad als de zon te verlegen wordt.

Geniet van een voorjaarsvakantie om je vitamine D, de vitamine van de zon, op niveau te brengen !

En wat is er beter dan een sessie in de Spa om je huid voor te bereiden op de zon? Voor een moment van welzijn en verwennerij, vertrouw ons uw voorbereiding op de zon toe door een peeling te reserveren in de wellnessruimte van het Domein.

 

Welke activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie?

We liegen er niet om ! Je zult in april niet in de zee zwemmen en waarschijnlijk ook niet in mei. Maar je kunt nog steeds genieten van het strand, kastelen bouwen  met je kinderen, wandelen langs het strand , met de golven spelen en vooral veel energie opdoen.

U kunt genieten van ons verwarmd waterpark, deelnemen aan de activiteiten voorgesteld door onze teams, genieten van een cocktail rustig geïnstalleerd op het terras van de bar, het Canal du Midi ontdekken tijdens een cruise …

De milde temperaturen van de lente laten je toe om onze streek en zijn culturele rijkdom te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *