Op zoek naar een familiecamping? Hartelijk welkom bij Domaine La Yole !!
Animatie

1 Zoals 0 Reactie

Het Betoverende Domein: Een familiecamping waar het kind koning is!

Beste ouders,
We hebben een speciale aankondiging voor u… Twee weken lang wordt Domaine De La Yole, ook wel bekend als, DE excellente familiecamping, omgevormd tot het Betoverende Domein… Maar wat betekent dat?
Van 29 juni tot 12 juli zal uw kind koning zijn!
Diony zei, het is verboden om te groeien tijdens de eerste twee weken van juli!
De camping zal de vorm van een pretpark aannemen. Verschillende activiteiten en zeer speciale animaties worden ingepland voor het plezier van jong en oud. Van de foto sessie met de mascotte, tot aan goochelshows, circus en Disneyshows ©, de kinderen weten niet waar ze moeten kijken. Net als de ouders!

 

Opblaasbare speeltoestellen, draaimolen, toegang tot het avonturen park, verjaardagsfeest en cadeautjes! Domaine La Yole wordt omgetoverd tot een Betoverend Domein waar mysterie, betovering en fantasie van de partij zijn!

 

Met andere woorden, het Betoverende Domein is de kampeerversie van Zappelin! Een echt festival van activiteiten waar lachen, gieren en brullen centraal staat!

En zoals ze zei: “Lekker op vakantie!”

Kinderen kunnen ook Diony ontmoeten. Ons mooie luipaard die deze twee weken aanwezig zal zijn om deel te nemen aan de animatie en de goede sfeer! Wees voorzichtig, onze mascotte is een dansliefhebber!

Dus denk aan uw capes, zwaarden, prinsessenjurken, magische toverstokken, doe ze maar “hop” in de koffers en vergeet niet… Gedurende deze twee weken is het ten strengste verboden om te groeien!

 

Is uw kind geboren tussen 30 juni en 12 juli?

Geef hem een ​​verjaardag die hij zich nog lang zal herinneren! Tijdens de periode van het Betoverde Domein zorgen Diony en de animators voor het verjaardag tussendoortje.

 

 

Met betoverende groeten,
Domaine La Yole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *