0 Zoals 1 Reacties

 Een halve eeuw tot dienst van de kampeerders.

 Een beetje geschiedenis

Toen het Domaine La Yole voor het eerst werd geopend, was de camping een beetje kleiner… in die tijd waren er geen verhuur accommodaties, maar tenten en caravans fladderden een beetje overal op de camping.

Na verloop van tijd is de camping gegroeid, de eerste stacaravans verschenen, en vervolgens het eerste zwembad. Al in die tijd was Domaine La Yole een voorloper betreft het waterplezier.

In de jaren 80 had het gezin zelfs het idee om na de renovatie meerdere huisjes te bouwen!

In 2009 lanceert Domaine la Yole zijn nieuwe positionering: Domaine La Yole Wine Resort. De opening van het avonturen park en de kinderboerderij geven het Domaine een andere dimensie.

In 2009, als u goed heeft geteld, vierde Domaine La Yole haar 40e verjaardag! Diegenen die de kans hadden om aanwezig te zijn, herinneren jullie het nog… het fantastische concert van Murray Head de ster behaalt, bevestigd in 2017…

Een familiegeschiedenis

Maar camping La Yole is vooral een verhaal van het hart!

De bedenker Jean Gassier legde zijn hart en zijn energie in de ontwikkeling van Domaine La Yole, het zijn vervolgens zijn kinderen die het hebben overgenomen… en de camping van hun vader zijn blijven ontwikkelen. Altijd met hetzelfde doel: de families van kampeerders die ons vertrouwen het beste dienen.

Het Domaine La Yole is ook een verhaal van het hart, dankzij alle gasten die ons trouw zijn, de meest trouwe van allemaal zullen ook zijn of haar 50e seizoen vieren!

Dus ALLEN BEDANKT voor het ieder jaar opnieuw tonen van uw toewijding.

2019 De zomer van het 50e jaar wordt een zomer als geen ander.

Deze zomer zullen mooie verrassingen elkaar opvolgen, evenals een groot aantal geschenken die onze gasten te wachten staan.

Het Domaine wil dit 50e seizoen natuurlijk vieren met de duizenden vakantiegangers die elke zomer op de camping verblijven. Het hele team van La Yole staat garant voor een seizoen die anders zal zijn als andere! Verschillende instrumenten zullen uit de kast worden gehaald en dit is wat het verschil zal maken!

Terwijl u de mogelijkheid heeft om zich te ontspannen in het verwarmde waterpark , om gebruik te maken van een nieuwe reeks accommodaties, om te genieten van onze lokale producten door de wijnen van het Domaine te leren kennen, om het avontuur op te zoeken in het Avonturen Park  en om  de dieren van de Kinderboerderij te ontdekken, zal u een uitzonderlijk seizoen beleven.

 

Boek nu uw droomvakantie op Domaine de la Yole, u zult niet teleurgesteld zijn door deze reis!

1 reactie

  • Publié par Pj bergmans le 7 januari 2019

    Top camping goed verzorgd ga er nu weer. Voor derde jaar heen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *