Spa en kapper op Camping La Yole

0 Zoals 0 Reactie

Nog niet zo lang geleden werd kamperen beschouwd als een vakantiemodus waar iedereen al zijn uitrusting mee moest nemen om te kunnen koken, te slapen en om gewoon hun tent op te zetten toen ze op de camping aankwamen. Dit is verleden tijd! De meeste campings bieden nu veel voorzieningen, en Domaine La Yole maakt deel uit van de lijst. Voor dit seizoen 2018 hebben we besloten ons wellness centrum verder te ontwikkelen door er een echte spa van te maken met sauna en jacuzzi, en de kwaliteit van uw verblijf te verbeteren.

Waarom kiezen voor een camping met een spa?

In de afgelopen jaren hebben schoonheidsbehandelingen, massage en sauna- of jacuzzi-sessies zich verspreid en zijn ze een activiteit geworden die steeds vaker en door veel mensen worden beoefend. Hoewel dit vaak tijdens de winterperiode wordt georganiseerd, is het ook net zo goed mogelijk om hartje zomer een paar uur rust te nemen!

Een verblijf op een camping met een jacuzzi en een sauna is de perfecte mix tussen luxe en buitenverblijf. Tijdens de mooie dagen, wilt u uzelf zeker niet opsluiten in een thalassotherapiecomplex. Kamperen is dan de ideale oplossing om alleen van de spa te genieten wanneer u wilt, en de rest van de tijd buitenshuis door te brengen.

Organiseer uw verblijf zoals u dat wilt!

Massages en lichaamsbehandelingen zijn bijvoorbeeld erg populair bij sportliefhebbers na een fysieke excursie. Als een beginneling zal ontspannen na de beklimming van Pic Saint Loup u geen pijn doen, en het gevoel van prestatie zal nog groter zijn.

De spa is ook een van de favoriete activiteiten van koppels: wie heeft er niet van gedroomd om een ​​moment van absolute ontspanning met zijn / haar partner te delen? Om iets te vieren of simpelweg de dagelijkse sleur te verbreken. Vergeet het werk, het gedoe en geniet van het moment in deze bubbel van welzijn!

Als u het nodig heeft om het reuma te verlichten, combineer de benodigdheden met plezier als uw gewrichten je pijn doen. Neem mentaal en fysiek een pauze, in een omgeving waar u niets zult missen.

Over het algemeen zijn de jacuzzi, de sauna en de massages geschikt voor iedereen. Na een dag aan de zee of bij het zwembad van de camping, neem een ​​paar uur de tijd om de stress en spanningen die in u leven uit te wissen!

Wie zorgt er voor u op Camping La Yole?

Het is tijd voor presentaties! Dit jaar verwelkomen we twee nieuwe aanwervingen om u te verwennen tijdens uw vakantie!
Bij de kapper vinden we Celine, Meester Kapper en vechtsportliefhebber. Maar wees niet in paniek, naast stylen in een ontspannen, zen en rustige omgeving, is Celine ook een Reiki Master, een natuurlijke wellnesspraktijk. Ze beoefent ook Qi Gong, zachte gymnastiek uit de traditionele Chinese geneeskunde. U hebt begrepen dat u met Celine niet alleen vertrekt met een nieuwe snit, maar ook met een gevoel van welzijn en sereniteit dat u de hele dag zal vergezellen.

Zijn advies voor deze zomer: PROTECT uw haar! Zout en de zon veroorzaken verwoesting en op vakantie denk je niet per se aan capillaire schade. Vermenigvuldig de verzorging om uw haar te onderhouden en te beschermen tegen zomerse agressies.

Nu is het tijd voor Marie, die u zal begeleiden voor massages en jacuzzi- of saunasessies.
Marie, oorspronkelijk afkomstig uit Savoie en 9 jaar gevestigd in de regio, heeft haar eigen Beauty Institute (link) in Villeneuve-Les-Béziers, waar ze het hele jaar op afspraak direct thuis komt. Naast de massage-, ontharings- en nagelverwijderingsdiensten die Marie in haar instituut en op de camping aanbiedt, kunt u ook permanente make-up boeken (wenkbrauwen, microblazen, eyeliner en lippen). Weinig anekdote: Marie is ook gepassioneerd door de schilderkunst

Zijn advies voor deze zomer: Bereid uw huid voor voordat u over het zonnebaden denkt! Door voor het seizoen (en zelfs in de winter) te scrubben en het hele jaar door te hydrateren, wordt uw bruine kleur gesublimeerd en gaat deze langer mee!

Marie en Céline in de spa op Camping La Yole

Voor alle informatie of reserveringsaanvragen: 06 21 79 98 72 (spa) en 06 11 32 24 31 (kaptafel).

Openingstijden :
Spa: elke dag van 9u30 tot 12u30 en van 15u tot 19u.
Hairstyling: Maandag, dinsdag en donderdag van 9u tot 13u en woensdag en vrijdag van 13u tot 19u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *